FAQ

Laatst bijgewerkt op 01 januari 2022
Terugbetalingen voor retourzendingen worden verwerkt zodra het geretourneerde artikel is ontvangen en geïnspecteerd in ons magazijn. Het duurt 3 tot 5 dagen vanaf het ophalen of afleveren om de artikelen in het magazijn te ontvangen en te inspecteren. Na inspectie duurt het maximaal 5 werkdagen voordat de terugbetaling op uw rekening staat. We houden je ook via e-mail op de hoogte van de voortgang van je retourzending en terugbetaling.
Aanmelden voor een account biedt veel voordelen. Na registratie wordt u in staat gesteld om; sneller afrekenen, uw eerdere bestelgeschiedenis bekijken, veelgebruikte adresgegevens opslaan en artikelen opslaan op een verlanglijst.
Online kunt u zoeken op stijlnummer of trefwoord. Typ eenvoudig de term die u zoekt in het zoekvak in de rechterbovenhoek van uw scherm. Als je problemen blijft houden met het vinden van een bepaald artikel, neem dan contact op met de klantenservice voor hulp.
Zodra uw bestelling wordt verzonden, sturen we een e-mail ter bevestiging van de verzending. Deze e-mail geeft u de trackinginformatie voor uw pakket. Als je vragen hebt over je bestelling, neem dan contact op met de klantenservice.
Om een account aan te maken, klikt u op 'Account' bovenaan elke pagina van onze site. Voer in het vak 'Account aanmaken' aan de rechterkant uw naam, e-mailadres, een uniek wachtwoord (moet minimaal 6 tekens lang zijn) in en klik op 'Aanmaken'. Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail ter bevestiging van je verzoek om een account aan te maken, volg de link in de e-mail om te accepteren.
Je hebt geen account nodig om een bestelling te plaatsen; u kunt uw bestelling als gast verwerken. Het voordeel van een eigen account is dat we uw persoonlijke gegevens zoals uw adres- en aankoopgegevens kunnen bewaren waardoor u eenvoudig uw aankopen en leveringen kunt volgen.
Klik op 'Account' bovenaan het scherm en klik vervolgens onder het veld 'Inloggen' aan de linkerkant op 'Wachtwoord vergeten?' Er wordt een link naar je gemaild op het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Volg de link om een nieuw wachtwoord aan te maken - houd er rekening mee dat je wachtwoord minimaal 6 tekens lang moet zijn.
Als uw wachtwoord niet wordt geaccepteerd, klikt u op 'Account' in het menu rechtsboven en vervolgens onder 'Login' op 'Wachtwoord vergeten?' Er wordt een link naar je gemaild op het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Volg de link om een nieuw wachtwoord aan te maken - houd er rekening mee dat je wachtwoord minimaal 6 tekens lang moet zijn.
Ja, we sturen u een verzendbevestiging, trackinginformatie en een kopie van uw ontvangstbewijs/belastingfactuur voor uw bestelling. Bewaar een kopie van het ontvangstbewijs, aangezien dit uw aankoopbewijs is en vereist is als een terugbetaling/omruiling nodig is.
 • flight
  GEEN VERZENDKOSTEN
 • card_giftcard
  SPECIALE CADEAUKAART
 • credit_card
  EENVOUDIGE BETALING
 • access_time
  30 DAGEN RETOUR